Vil du være mere intelligent?

I hverdagen kan man sommetider føle, at man ikke ved lige så meget, som dem omkring sig. Det er en rigtig ubehagelig følelse, hvis man bare ikke føler, at man er lige så intelligent som dem, man er sammen med. Det er dog ikke noget, man skal tænke videre over – men hvis du gerne for din egen skyld vil udvikle din intelligens i hverdagen, kan du gøre det på forskellige måder.

Det kunne for eksempel være ved at inddrage læsning i din hverdag. Det kunne både være i ordinære bøger, men også forskellige artikler, måske fra jammerbugtposten.

Undersøg emner, du synes er interessante

Selvom man måske kan føle, at man ikke har tid nok i hverdagen til forskellige nye hobbyer, kan det være en god ide at finde tiden, så man kan udforske forskellige emner. Det er nemlig slet ikke så svært at finde mere viden, hvis man bare finder noget, man interesserer sig for.

På den måde vil du nemlig langsomt kunne udvide din horisont, og til sidst have en masse viden om forskellige ting. du kan finde denne viden gennem forskellige artikler, dokumentarfilm og bøger – det handler bare om at finde det, som interesserer dig.

Læs mere i din hverdag

En anden ting, der kan være med til, at du føler dig mere intelligent og måske kan deltage i flere diskussioner, og hvis du begynder at læse i din hverdag. Gør det til en vane, at du hver dag vil læse et bestemt antal sider af en bog eller lignende.

Det kunne også være artikler, som du læste – bare det, at du får læst, og lært noget nyt, er det, som er vigtigst. Ved at gøre disse ting, vil du altså komme til at have mere viden, og på den måde blive mere intelligent og informeret.