Sådan bliver du bedre til InDesign

Branding og marketing er noget helt andet i dag end for 15 år siden. En af de største reklameformer den gang ved TV-reklame. Det var ofte en dyr form for reklame, og du kunne nemt komme til, at nå ud til de forkerte folk. Sagt på en anden måde, så var det en dyr reklame uden at du nødvendigvis ramte din målgruppe. I dag er det noget nemmere og billigere at lave mere præcis reklame via de sociale medier og cookies på websider. Ved at mange af vores reklamer er digitale, kræver det et andet IT-system og designsystem til at producere disse reklamer, hvad enten det er en reklamefilm eller et reklamebillede.

Hvad kan man bruge et InDesign kursus til?

Hvis du har fået til opgave, at stå for produktionen af jeres reklamer, så vil det nok ikke være en skidt ide at søge endnu mere viden indenfor InDesign programmer med et kursus. Et InDesign kursus giver dig værktøjer til bedre at kunne producere grafisk materiale, som kan bruges til forskellig branding. InDesign kursus er altså ikke kun Instagram men især også fysiske materialer, hvis du skal lave et katalog til jeres forhandler eller flyers og plakater til en messestand. På et InDesign kursus bliver du klædt på til denne opgave.

Forskellige kursuser til forskellige priser

Du kan vælge mellem forskellige kursuser alt efter, hvor meget du ønsker at lære. Du kan vælge fra et basiskursus, hvor du lærer at bruge værktøjerne og selv i praktisk, kan udføre dem korrekt. Hvor et Master kursus gør dig fuldstændig komfortabel med alle processerne og mulighederne i InDesign. Skal du bruge programmet til samme lille opgave hver gang, er basis kursuset måske nok. Skal du derimod lave en reklamebog eller produktkatalog, vil mere viden nok gavne dig, men du kan læse meget mere om InDesign kursus hos Softworld.