3 gode måder at styrke dit CV på

Et godt og relevant CV kan ofte være vejen til drømmejobbet. Der findes mange gode måder at styrke sit CV på. Læs med her og få tre gode måder til, hvordan du får dit CV til at stå frem og stjæle rampelyset og dermed øge din mulighed for at få drømmejobbet.

Målret dit CV til det job du søger

Et CV har til formål at fortælle virksomheder, hvilke relevante erfaringer du har med i bagagen, som gør, at netop du er den bedste og oplagte kandidat til at løse opgaverne i jobbet. Man bør derfor altid tænke over at målrette sit CV så præcist som muligt til den stilling, som man søger.

Ønsker du at styrke sit CV, så er det altså dermed vigtigt at gøre sine erfaringer og kompetencer iøjnefaldende i forhold til opgaverne til den stilling, som du søger. Dette kan bl.a. gøres ved, at man uddyber de resultater, som man har fået ud af eksempelvis sin uddannelse eller eventuelt et studiejob, og hvorfor det lige præcis har relevans for den stilling man søger.

På denne måde tydeliggør du for virksomheden, hvorfor lige præcis du og den stilling du søger, det er et perfekt match.

Tag relevante kurser

En anden effektiv måde at styrke sit CV på, det er naturligvis ved at anskaffe sig en masse relevant viden og erfaring. Dette kan man anskaffe sig på mange måder. Noget der dog særligt kan give pote, det er, hvis man virkelig kan få sin motivation, gejst og målrettethed for stillingen til at skinne igennem CV’et. Dette kan man eksempelvis gøre ved at tage en masse relevante og frivillige kurser.

Der findes massevis af steder, hvor de tilbyder lærerige og spændende kurser og efteruddannelse, hvis man ønsker at styrke sit CV og udvide sin videnshorisont. Heriblandt hos IBC kursus, som tilbyder kurser indenfor alt fra grafisk design og forretningsudvikling til e-handel og kommunikation m.m.

Skab struktur

En tredje ting som er vigtig for et godt CV, det er orden og struktur. Et godt CV starter ofte med alle de personlige data, såsom navn, alder, telefonnummer, e-mail, adresse osv. Herefter kan det give et godt flow, hvis man indleder med en lille introduktion om sig selv og sine relevante erfaringer og derefter laver en kronologisk og overskuelig liste over sine uddannelser og erhvervserfaringer.

Du kan ofte finde skabeloner og gode guides til struktur til dit CV på diverse jobsøgningssider.