Ondt i krop eller sjæl? Overvej CBD-olie mod dine kvaler

Har du ondt i kroppen? Smerter vil de fleste gerne holde stangen, og derfor er der skudt en industri op omkring smertelindrende medicin og operationer mod specifikke smerter. Ting som ledsmerter kan behandles med alt fra varmeterapi til guldstykker placeret om det ømme led, og migræne bliver behandlet med alt fra nakkemassage til mindfulness. Har du smerter, så er der en masse at overveje.

Kroniske smerter? Måske kan CBD-olie hjælpe

Nogle mennesker har held med at lindre deres smerter, når de indtager CBD olie. Her tales der ikke om intense smerter, der kræver receptpligtig medicin. Vi taler snarere om mildere, kroniske smerter og om menstruationssmerter. CBD-olie kan du købe lovligt, når blot produktet har under 0,2 % THC, der er hamps psykoaktive stof. Du bliver ikke skæv af at indtage disse produkter i normal dosering.

Snak med en læge, før du tager CBD-olie

Før du prøver dig af med CBD-olie mod smerter, bør du selvfølgelig tage fat i en læge. Men har du længe søgt efter noget til at lindre dine smerter uden held, var det måske værd at prøve at indtage CBD-olie. Faktisk er der også folk, der bruger CBD-olie mod psykiske skavanker som depression og angst. Det er ikke noget vidundermiddel, men mange mærker en positiv effekt af at bruge CBD-olie.

Læs mere om CBD-olie hos forhandlere

Hvordan kommer du så i gang med at indtage CBD-olie? Klikker du på linket ovenfor, bliver du taget ind til en side, hvor du kan læse mere om CBD-olie og dosering af midlet. Måske vil du mærke en effekt af at indtage CBD-olie regelmæssigt. Måske vil du ikke. Men når du kan købe det uden recept, hvorfor så ikke give det en chance, hvad end du har milde smerter eller ”blot” generel nedtrykthed?

Læs mere om CBD-olie og konkrete produkter hos en forhandler.