Få gode idéer til en værtsgave

Skal du til et middagsselskab hos din kollega, ven eller bror, så er det hyggeligt at tage en værtsgave med. Til gengæld er det nogle gange svært at finde på en god værtsgave, der ikke er for kedelig.

I virkeligheden handler det blot om at tænke lidt kreativt, for der findes mange gode værtsgaver.

Køb en flaske lækker spiritus

Når du finder på en værtsgave, er det naturligvis vigtigt, at du tænker over, hvem der skal have den. Det hjælper dig nemlig til at finde ud af, hvad der er den bedste gave. Hvis du er inviteret over til en, der er glad for en god drink eller et glas spiritus, så er en flaske whisky, gin, rom el.lign. helt oplagt. Spiritus kommer tit i nogle flotte flasker, der er pæne at give som gave.

Hvis du binder et bånd og noget cellofan om, så behøver du ikke meget mere.

Lav selv en værtsgave

En værtsgave behøver ikke at være noget vildt og smart. Det skal i stedet være en hyggelig gave, der skaber lidt snak eller grin. Hvis du er kreativ inden for et eller andet område, er det en god idé at tage en hjemmelavet gave med.

Hvis du f.eks. er glad for at bage, er en kage en god gave. Det kan også være, at du laver din egen saft eller brygger din egen øl. Den slags gaver er rigtig sjove at komme med, fordi det giver anledning til en god snak.

Tag et sjov spil med

Hvis der er noget, som alle kan bruge, så er det et brætspil eller et sjovt kortspil. En værtsgave er også god, når det er noget, der kan bruges den dag, kommer du. Et spil er noget, som alle kan være med til, så det er en god måde at sætte gang i et selskab på.