Få dine vare billigere end du er vant til

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at holde fest for sine venner og bekendte. Ikke alene skal man sørge for mad, men drikkelsen alene kan godt løbe op i et både 4 og 5 cifret beløb, afhængigt af hvor stor en fest der skal holdes. Derfor kan man med fordel overveje, hvordan man kan spare penge, når man holder en stor fest. En af de måder som mange danskere benytter sig af, når de holder fest og gerne vil spare penge er at køre over grænsen og købe billigt ind ved grænsen. Man finder nemlig nogle gode tilbud på alt fra øl, vin og sodavand til slik og chokolade. Ofte kan man finde varer der er helt op til 70% billigere, så der kan være rigtig mange penge at spare, hvis bare man orker at køre over grænsen og handle, i stedet for at handle i det lokale supermarked, hvor de samme varer koster en hel del mere.

Gør det til en tur og gør det billigere

Hvis man ikke bor et stenkast fra grænsen, så kan det umiddelbart lyde som om, at inden man har betalt benzin frem og tilbage og færgebillet, så har man pludselig betalt mere med transport, end man ville spare, men hvis man gør det på den rigtige måde kan selv dette gøres billigt. For eksempel kan man tage med en dertil egnet grænsebus ned og handle og køre med samme bus hjem igen, så skærer man transportudgiften helt ned til 100 kr., samtidig med man får nogle rigtig stærke priser på varer man mangler. Det man typisk kører ned at køber når man kører over grænsen er billige øl, og her er Tuborg som regel kongen. I Danmark koster en ramme Tuborg som regel 120 kr, hvis den ikke er på tilbud og derfor er billigere. Men over grænsen er du garanteret en pris på 85 kr, og ofte kan du endda få øl der koster helt ned til 100 kr for 3 rammer.

Så hvis du handler det rigtige sted over grænsen, så kan man virkelig spare mange penge. Det handler bare om, at man gør en lille smule research derhjemme, så man ved hvor man skal handle og hvor man ikke skal. På den måde handler det bare om at handle over grænsen på den rigtige måde, hvis man gerne vil have tingene en lille smule billigere!