Derfor skal du rejse til Nice

Nice byder på alverdens muligheder! Både strandpromenade, delikatesser, markeder, eksklusive designerbutikker og et festligt natteliv er at finde i den livlige storby. Overvejer du derfor at tage til Nice eller mangler du blot en ny feriedestination, så vil du højst sandsynligt elske Nice! Herunder har vi samlet blot nogle af byens mange fordele.

En fantastisk shoppingby

rejser til nice byder på masser af gode muligheder for shopping, og der findes helt sikkert noget til alle behov. Især modetøj og designerbutikker findes der mange af i byen Nice, hvis du shopper i byens centrum, kan du nemlig handle i mange af byens mest eksklusive designerbutikker. Befinder du dig i Cours Saleya, finder du det kendte blomster- og frugtmarked. Her finder du også souvenirers i lange baner samt hyggelige cafeer. Går du langs den lange gade Avenue Jean Médecin kan du finde mindre butikker og de helt store shoppingcentre!

En by med lækker mad

Med rejser til Nice bliver du mødt af lækre cafeer, barer og restauranter. Her kan du nemlig finde gourmetrestauranter med indbydende menukort, som bærer præg af den korte afstand til den italienske grænse. Besøger du Nice anbefaler vi varmt, at du vælger retter fra menukortet, som er ” à la provençale” og med friske skaldyr, fisk og tomater. Sørg endelig også for at tilvælge en vin, som er fra området. Især den provencalske vin er populær, og faktisk er den produceret tæt på Nice. Olivenolie og ost er ligeledes populære delikatesser, som bliver produceret med omhu i nærheden af storbyen.

Rejser til Nice byder på natteliv

Selvfølgelig byder storbyen også på et godt natteliv, hvor der altid er gang i diverse vinbarer, diskoteker, kasinoer og pubber. Især området Rue Droite og Cours Saleya er fyldt med festlige steder, hvor du med sikkerhed kan du finde noget til enhver smag,