Guide: Få det perfekte stykke kød

Ønsker du at sætte tænderne i det perfekte stykke kød? Det perfekte stykke kød kan være svært at opnå. Hvad skal man overhovedet gøre med kødet? Der er også mange muligheder, når det kommer til tilberedning og opbevaring. Derfor får du her en guide til, hvordan netop du kan ende med det perfekte stykke kød.

Anskaf en vakuumpakker

Uanset hvad for noget mad, du vakuumpakker, er du sikret en smagfuld oplevelse, hvor dit stykke kød eller andet pågældende mad, holder sig godt. Du sørger for, at maden holder længere, smagen bibeholdes, og du får endda mere plads i enten din fryser eller køleskab. Maden bliver nemlig presset sammen, så den kommer til at fylde meget mindre. Vakuumpakker er derfor en god idé at anskaffe sig, hvis du ønsker mad med god holdbarhed og smag.

Prøv en sous vide

Det perfekte stykke kød kan ligeledes opnås ved at afprøve en sous vide. Ved en sous vide, bliver dit kød eller andet mad tilberedt ved den perfekte temperatur i en længere periode. Hvis du allerede har – eller anskaffer dig en vakuumpakker, er en sous vide oplagt for dig. Posen med maden skal nemlig være fri for luft, før den skal tilberedes i en sous vide, hvis du vil bibeholde den gode smag.

Brug den rigtige grill for dig

Det er ligeledes muligt at opnå det perfekte stykke kød ved at anvende en grill. Der findes flere forskellige slags grill, og derfor skal du afgøre, hvilken der passer bedst til dig. Skal det være en gasgrill, en kulgrill eller måske en elgrill? Mulighederne er mange, og det er noget, du skal afgøre med dig selv. Hvis du for eksempel kun har en lille altan til rådighed – eller måske ingen altan, kan en mindre elgrill være sagen for dig, da de findes i mindre og smarte udgaver end for eksempel en kulgrill.