Tænk klogt og optimer pladsen i det lille hjem

Der er i dag flere og flere af os, der bor i mindre hjem. Det er blandt andet noget, der skyldes populariteten i de større byer, hvorfor der er flere mennesker, der skal passe sind på meget mindre plads. Det handler derfor om at tænke praktisk og effektivt, når man indretter sig, således man får udnyttet de meget få kvadratmeter så godt, som det er muligt.

Og det er noget, du kan gøre på nogle få måder – få tips til at tænke klogt med din indretning herunder.

Derfor bør du indrette dig med spejle på hjul

For det første bør du bruge spejle i din indretning.

Her er der nemlig tale om et element, der kan snyde øjet til at tro, at et rum er større end det egentlig er. Med det sagt kan spejle skabe en større rumfornemmelse, og vælger du at benytte dig af spejle på hjul, kan du med fordel rykke rundt på den fornemmelse i dit hjem.

Derudover skaber du også et praktisk møbel, du kan flytte rundt i de rum, hvor der er den bedste belysning, når du for eksempel skal gøre dig klar om morgenen, inden du skal ud ad døren.

Vælg at lave epoxygulve

Derudover skal du tænke på dit gulv.

Jo mere af dette der er frit, jo større vil dit rum synes. Og derfor kan det være praktisk med et meget blankt og ensartet gulv i en nedtonet nuance, idet du så kan fylde det op med dine genstande.

Det kan for eksempel være praktisk med epoxygulve i en sart nuance som for eksempel grå, som også er lette at vedligeholde. Du tørrer dem blot over med en fugtig klud, og så vil de se ud, som var de helt nye. Derfor kan de også holde til mange års slid og belastning.