Kræver din virksomhed meget vask og tørring? Læs mere her

Måske du er ejer af en børnehave, leder på en SFO – eller leder på en brandstation? Måske et plejecenter? Det kan være, hvad som helst, men fælles for disse institutioner er nemlig: Det er en virksomhed, hvor der vaskes og tørres massevis af tøj.

Når børnene har trasket rundt i vandpytter, må flyverdragterne hænges ind i tørreskabet – for flyverdragterne skal jo være tørre og varme, når børnene hentes igen. Når de ansatte på plejecentrene siger ’Tak for i dag.” lægges uniformerne til vask – for alle bakterier og snavs skal renses væk inden morgendagens vagt.

Du har nok forstået pointen: Der er virksomheder, der kræver faciliteter til at kunne klare disse opgaver.

I denne artikel kan du blive klogere på industrivaskemaskiner, tørretumblere og tørreskabe:

Industrivaskemaskiner og tørretumblere

Når det kommer til massevis af tøj, der flere gange dagligt skal vaskes og tørres, anbefales det at investere i en industrivaskemaskine og tørretumbler. Disse kan fx fås hos nortec. Når vaskemaskiner og tørretumblere er designet til industri, er det nemlig med det formål, at de skal kunne køre igennem hyppigt, nemt og overskueligt. Ligeledes skal de være af høj kvalitet som nortec. Med industrivaskemaskiner, der effektivt vasker og renser, sikrer du, at jeres virksomhed kan nå de store mængder igennem til rette tid. Det er ligeledes også en mere miljøvenlig løsning.

Tørreskabe

Især på arbejdspladser, hvor uniformer ofte bliver våde, er det vigtigt med tørreskabe. Eksempelvis på brandstationer, hvor branduniformer kan udsættes for regnvejr eller væske. Her er det optimalt med tørreskabe, som nortec, der effektivt tørrer tøjet, så det på kortere tid kan blive klar til brug igen.

Det samme gælder især for børnehaver, hvor børnene meget ofte ender med en våd jakke, et par våde bukser og endda også våde sokker. Derfor: tørreskabe, som nortec, kan være det rette for din arbejdsplads.

God vask!