Sundt, lækkert og silkeblødt hår til de varme sommermåneder

Du kender følelsen. Det er altså bare ikke noget mere lækkert, end når du træder ud fra frisørsalonen med friskklippet lokker, der er blevet plejet i de skønneste produkter. Man oser af mere selvtillid og kærlighed til sig selv. Følelsen er bare så fantastisk, ikke? Desværre kan det være noget af en udgift at gå til frisøren. Derfor kan du få midler selv friske dit hår op og gøre det lækkert til sommermånederne. I denne artikel kan du læse om tre tips til sundt, smooth og silkeblødt hår:

Wetbrush

Med en wetbrush kan du børste dit hår både i tørt og vådt hår – uanset om det er langt, kort, tykt eller tyndt. En wetbrush-børste sikrer dig en let børstning af dit hår, hvor du hverken skader eller river håret, men det børstes. Børsten er blid og skånsom, og kan endda bruges til dig, der bærer extensions. Det er vigtigt, at du behandler dit hår skånsomt for at mindske spaltede spidser og hårtab.

Mineraler

Der findes visse mineraler, som kan være et supplement til et sundere hår. Mineralet silica er én af disse. Med kosttilskud som silica skal du dog huske, at de aldrig kan erstatte din kost. Der er mange madvarer, som kan være gode for sundere hår. Så husk, at kosttilskud som silica blot er et supplement. Du kan læse mere om mineraler her: https://helsegrossisten.dk/sundhed/mineraler/silica

Hårkur

Udover en lækker, skånsom shampoo og balsam kan du også bruge en hårkur. Hvilken hårkur der er bedst for dit hår, kommer helt an på, hvilken type hår du har, og hvad dine ønsker med hårkuren er. Du kan eventuelt få sparring i en skønhedsforretning eller hos din frisør. Der findes mange typer hårkure, fx nogle du påfører i badet, om natten eller lige efter badet. Én ting er i hvert fald sikkert: Dit hår efterlades friskt og silkeblødt!