Hold en høj hygiejnisk standard med en stålbordplade

Hvor du hjemme i dit eget køkken nok foretrækker bordplader af granit eller oliebehandlet træ, så skal du i industrien bruge stål. Det er flere grunde til, primært at stål er et meget modstandsdygtigt materiale, der i rustfri form har lang levetid. Desuden er rustfrit stål nemt at gøre rent, da det bare skal køres hurtigt over med sprit, efter du har fjernet fedtpletter og lignende med en god gang sæbe.

Stor forskel på bordplader i stål

Hvis du er på udkig efter en stål bordplade med vask til din restaurants køkken, så se mere her. Da rustfrit stål ikke just patinerer på samme måde som andre materialer, vil bordplader i rustfrit stål tit og ofte ligne hinanden. Dog er der i det daglige stor forskel på, hvad stålbordplader med vask faktisk kan. Om du har en underhylde, og om hylden er ribbet eller ej, gør allerede en forskel rent praktisk.

Stål bordplade med vask og sumpsi

Når du skal have en stålvask til dit industrikøkken, bør du få en vask med sumpsi. Hvis du ikke ved, hvad det er, så er det kort fortalt en dyb si, der sidder i vaskens afløb, hvor den fanger madrester i vasken. Sumpsien kan du nemt trække op fra vasken og tømme, når den er fyldt. Hvis du får stålbord med sådan én, slipper du for tilstoppede rør, der kan give problemer for opvask og køkkenhygiejnen.

Skaf et armatur med spulearm

Apropos opvask: Når du køber dit stålbord, kan du i samme ombæring lige så godt få et armatur med en spulearm med i handlen. Så ved du nemlig, at du altid kan skylle sien ren og fjerne madrester fra fad og beskidte tallerkener, inden du stiller servicet ind i din industrielle opvaskemaskine for at klare desinfektionen. Så du kan gøre arbejdsflowet i industrikøkkenet lettere med det rette stålbord.