Få gode tips til din lagerindretning

Trænger dit lager til en ny indretning? Det er vigtigt med et lager, der er både ryddeligt og overskueligt. Det gør nemlig din gang derude langt nemmere. Hvis ikke dit lager fungerer helt optimalt, er det en mulighed at lave en helt ny indretning.

Men hvordan kommer du i gang med det?

Gennemgå dit lager fra en ende

Når du indretter dit lager på ny, er du nødt til at vide, hvad der fungerer godt, og hvad der ikke gør. Det gør det nemlig nemmere at indrette et velfungerende lager. Derfor er det en god idé som det første at gennemgå dit lager fra en ende. Hvor er der altid noget, der går galt? Hvor begynder det altid hurtigt at rode? Hvor er der et uoverskueligt system?

Når du får overblik over den slags, er det nemmere at gøre noget ved.

Skift til et nyt reolsystem

Der findes rigtig mange forskellige reolsystemer, der er specielt egnet til et lager. Hvis ikke dit lager fungerer optimalt, skyldes det muligvis et forkert reolsystem. Der er nemlig nogle reoler, der er mere oplagte til nogle produkter end andre. Hos Mas-Høvik finder du et bredt udvalg af reolsystemer, der er gode til lager. Det gælder f.eks. pallereoler, planreoler, plukreoler m.m.

Du skal se på dit produktsortiment og vurdere, hvilke reoler der fungerer bedst til dem.

Lav en ekstra etage på dit lager

Hvis der nemt opstår rod på dit lager, er det muligvis fordi, du har for mange produkter på ét sted. Hvis du mangler plads på dit lager, er det muligt at lave en ekstra indskudt etage i form af en mezzanin. En mezzanin giver dig noget ekstra plads på dit lager, så du har plads til at sprede dine produkter lidt ud og skabe et bedre og mere velfungerende system.