Dette overtøj vil gøre din og dit barns vinter nemmere

Vinteren er ved atter at snige sig ind på os, som den gør det hvert år på denne tid af året. Det er der selvfølgelig intet i vejen med, for vinteren indeholder lige så mange hyggelige begivenheder og stunder, som sommeren, efteråret og foråret kan gemme på. Det betyder dog, at der skal være overtøj nok.

Flyverdragt til aktive børn

Især børn kan være sårbare over for den kulde, som vinteren bringer med sig ind i landet. Derfor skal de have det rette overtøj, der kan beskytte dem mod det kolde vejr, samtidig med at de ikke må begrænses i deres udendørs leg. Overtøjet skal altså tillade bevægelse, og at børnene kan blive beskidte uden at ødelægge det. Du kan eksempelvis kigge på disse flyverdragter fra hummel. Det er en sikker beslutning at investere i en flyverdragt, enten fremfor en vinterjakke og et par skibukser eller som et supplement til de to. En flyverdragt har den fordel, at det er ét stykke overtøj, som dækker hele kroppen, og derfor skal der ikke kæmpes med at få overdelen og underdelen til at passe både størrelses- og stilmæssigt sammen. Der vil desuden ikke være en risiko for, at sneen finder vej ind til maven mellem to beklædningsgenstande, for på en flyverdragt er der ingen ”sprække” eller åbning ved maven.

Elefanthuen

Nogle vælger at købe både hue og halsvarmer til deres barn. Dette er dog ikke en nødvendighed, da der også i dette tilfælde er en opfindsom sjæl, der har fundet på en løsning: elefanthuen. En elefanthue sikrer, at både hals og hoved forbliver varme, uden at barnet forhindres lege og aktivitet. Det er langt mindre besværligt blot at trække en elefanthueoverhovedet og stikke den ned under jakken eller flyverdragten, end det er både at skulle bakse en halsvarmer og en hue på plads som separate dele.